De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Gepersonaliseerde stickers bedrukken & stickers op rol

Stickers

Stickers

Maak een virale marketing campagne met behulp van creatieve stickers. Kies uit een breed aanbod, van standaard en vinyl stickers maar ook stickers geschikt voor op de vloer of op het raam. Zo hebben we een sticker voor elke behoefte!

Bestel nu

Stickers en etiketten op rol

Stickers en etiketten op rol

Op zoek naar andere stickers? Bekijk stickers op rol, geschikt voor de communicatie van de uitverkoop of als persoonlijke toevoeging aan je verpakking. Kies bijvoorbeeld beschrijfbare, kraft of fluor stickers op rol.

Bestel nu

Niet de stickers gevonden die je zocht? Ontdek ons volledig aanbod van stickers.

Niet de stickers op rol gevonden die je zocht? Ontdek ons volledig aanbod van stickers op rol.

Eenvoudig stickers in alle soorten en maten bedrukken

Jong of oud, iedereen houdt van stickers. Dit promotiemiddel kan je overal plakken en verspreiden, en zal ervoor zorgen dat jouw merk bij mensen blijft hangen. Kies de stickers die het best bij jouw merk passen, en haal het meeste uit dit marketing materiaal door ze te gebruiken als weggevertjes, of gebruik ze bij het inpakken van bestellingen of cadeautjes voor je klanten. Met alle verschillende soorten stickers kan het zo zijn dat je niet weet welke het beste voor jou is. Lees verder voor meer informatie over de sticker soorten die wij aanbieden.

Verschillende soorten stickers

We hebben veel verschillende soorten stickers in ons assortiment, zodat jij perfecte voor jouw merk en marketing doeleinden kan vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld:
- Standaard stickers: Goedkoop en perfect zijn om uit te delen, ze worden namelijk los geleverd.
- Stickers op rol: We hebben verschillende soorten stickers op rol, zoals transparante en wit. Deze zijn perfect voor het inpakken van bestellingen en zorgt ervoor dat je lekker snel ingepakt hebt.
- Kraft stickers op rol: Perfect voor een down-to-earth bedrijf.
- Fluor stickers: Met deze stickers val je pas écht op!
- Raamstickers: Deze stickers zorgen ervoor dat jouw winkel er professioneel en af uit ziet. Door een aantrekkelijke en opvallende sticker op je ramen te plakken, nodig je mensen uit om naar binnen te komen. Perfect als je net begint!
En nog veel meer! Neem een kijkje op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

Wat kan je er mee?

Stickers zijn erg veelzijdig. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken om een bestelling in te pakken, of bij een bestelling voegen zodat je klant hem zelf kan gebruiken. Veel mensen plakken stickers van bedrijven die ze steunen op hun laptop, dit kan jouw merkbekendheid een enorme boost geven. Een andere manier om je merkbekendheid te vergroten is door een guerilla marketing stunt te doen waarbij je overal stickers met jouw logo plakt. Meer weten hoe je effectief een sticker guerilla marketing stunt uitvoert? Lees onze blog!

Weet je niet zeker welke stickers het best bij je doelen passen? Of wil je meer informatie over de verschillende soorten stickers? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, zodat jij optimale resultaten met jouw stickers kan behalen.
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or